Om ABC Stål

Ett byggprojekt idag blir mer och mer komplext, det är många leverantörer som skall samordnas och tidspressen ökar. Med ökad komplexitet och tidspress är det en stor utmaning att hålla budgeten och leverera med kvalitet.

Att som byggare jobba med rätt underleverantörer är absolut kritiskt.

Vår målsättning är att göra allt vi kan för att man som byggare skall lyckas med sitt projekt. Det ska helt enkelt vara enkelt att jobba med oss. Vi jobbar proaktivt för att lösa problem som uppstår på vägen.

Vår vision är att bli den bästa underleverantören att jobba med för ett byggföretag inom våra verksamhetsområden.

ABC Ståldesign är ett familjeföretag i två generationer och växer stadigt men är samtidigt så små att vi snabbt kan anpassa oss till olika kunders krav och förväntningar.

Prova oss så får du se hur det är att jobba med en underleverantör som gör det lilla extra för dig.

Omdömen

Stefan Lagerkvist, Projektledare, IKANO

Det är lätt att jobba med ABC, de är lyhörda och det är inga krusiduller, De greppar snabbt, vakna, enkla och är uppskattade på arbetsplatsen. De har duktiga ärliga hantverkare, det är helt enkelt klockrent att jobba med dem och framför allt blir det som vi kommit överens om.

Thomas Praag, Platschef, Kungsmontage

ABC Ståldesign har bra gubbar som man kan lita på, jag rekommenderar dem varmt.”

Anders Hagberg, Arbetsledare, Arcona

ABC Ståldesign visade prov på flexibilitet, smidighet och ett lösningsorienterat arbetssätt genom att till exempel själva bila bort väggar och riva bjälklag i ställer för att vänta på andra. Jag är mycket nöjd med samarbetet

Lars Serander, Entreprenadchef, Fristad Bygg

Dom hjälpte oss hitta lösningar och har varit smidiga att jobba med när planer och tider ändrats.